Pasiunea pentru recrutare
si selectie
personal

Oferim suport profesionist angajatorilor în identificarea candidaților potriviți pentru posturi de:

Top & Middle Management
Specialiști în diverse domenii

Cu experiența de recrutare pentru industrii variate și cu un portofoliu amplu de specialiști angajați în roluri variate, te putem ajuta în orice proces de selecție și recrutare, indiferent de gradul de dificultate sau de competențele nișate ale profilului dorit. Echipa noastra de recrutare este formată din specialiști în domeniu, cu experiență de business consistentă, care a abordat de-a lungul timpului proiecte din cele mai variate industrii:

IT

BPO

Finance

Marketing

HR

Inginerie

Call Center

Pharma

Auto

Retail

Horeca

Logistica

altele...

In aceste sectoare echipele noastre au dezvoltat expertiză de ultimă generație, consultanții noștri în recrutare efectuează o monitorizare constantă a sectorului și consiliază companiile și candidații cât mai aproape posibil. În special cu privire la tendințele și evoluțiile din sectorul lor.

Cum decurge procesul
de recrutare?

Clarificăm profilul căutat, studiem cât mai bine compania și mediul de lucru pentru a înțelege profilul tehnic și de personalitate dorit și stabilim împreună modul de atragere al acestuia in companie

Căutăm candidați potriviți profilului în social media, site-uri de recrutare și alte surse externe în funcție de cerințele postului, având o adaptare continuă la piață și identificare de potențiale alte surse de căutare

Măsurăm nivelul de compatibilitate dintre candidat și companie trecand print-un proces de selecție, o dată identificați candidații eligibili pentru rolul vizat.

Recomandam candidatii care raspund criteriilor setate si au potential sa duca business-ul mai aproape de indeplinirea obiectivelor.

Cum selectăm
candidații potriviți?

Analizând piața cu atenție, identificăm și selectăm cei mai relevanți candidați pentru poziția deschisă.

Urmărim motivația profesională și personală, experiența relevantă și aptitudinile în evaluarea candidaților.

Folosim diverse teste (de personalitate, ligvistice, tehnice) și interviuri pe competențe pentru a ne asigura că alegem cel mai bun candidat.

Recomandăm doar candidații care îndeplinesc toate cerințele și au trecut cu brio tot procesul nostru de recrutare.

Care sunt companiile
cărora ne adresăm?

Mari și mici

Cu putine resurse interne

Start-up-uri

colaborăm cu firme care au nevoie de specialiști în roluri nișate pentru industrii și tehnologii variate. Înțelegem care sunt așteptările de la persoana dorită și stabilim împreună planul de atragere al acestuia în companie. Venim în întâmpinarea companiilor care nu au departament intern de recrutare.

Trimite-ne un brief cu nevoia pe care o are echipa ta și noi vom recruta specialistul dorit!