servicii de recrutare cu o
abordare inovatoare

Ne prezentăm cu mândrie ca o companie inființată din pasiunea pentru recrutare și consultanță HR, care crede în abordarea “totul este despre oameni”.
Dorința noastră e să oferim servicii de resurse umane de calitate, bazate pe dezvoltarea și consolidarea unor relații cu adevărat profesionale, din rolul unui partener de business de încredere. Suntem o echipă tânără, foarte dinamică şi interesată de a contribui la creşterea candidaţilor şi clienţilor cu care intrăm în contact. Considerăm că orice interacţiune umană poate însemna un proces de învăţare. Astfel ne-am dezvoltat serviciile în domeniul resurselor umane având în centru interesul pentru om şi bucuria de a creşte împreună.

Echipa noastră este în egală măsură despre oameni și business, suntem oameni care iubesc să lucreze cu oameni. Prin munca noastră, transformăm ideile și așteptările voastre în realități memorabile. Putem și știm! Avem experiența acumulată în industrii și companii diverse, am realizat cu succes proiecte mari și am dobândit competențe profesionale. Vă suntem alături, de la conturarea strategiei de recrutare și până la integrarea noilor colegi în interiorul echipelor. Împărtășim cu bună-credință informații, cunoștințe și experiență – și facem acest lucru mai bine decât oricine. Orice poveste se scrie în timp, iar pentru noi timpul a reprezentat mereu o unealtă de învățare. Mulțumim clienților și candidaților pentru încrederea acordată. Alături de voi am descoperit . . .

BUCURIA DE A CREȘTE ÎMPREUNĂ!

Recrumind Team