Beneficiile colaborarii cu o agentie de recrutare

Faci lucrurile intuitiv sau lucrezi cu profesionisti?

Daca ai o problema medicala, te tratezi singur sau cauti cel mai bun doctor?

Acceasi lege se aplica in cariera si business. Cea mai buna alegere pentru a-ti asigura rezultate reale in cel mai scurt timp, este sa apelezi la o agentie de recrutare, la profesionisti in acest domeniu. O agentie de recrutare actioneaza ca intermediar intre candidat si angajator. Evalueaza si selecteaza acei candidati care corespund cu cerintele angajatorului si faciliteaza intrevederea celor doua parti.

 

În recrutare nu există o abordare unică pentru toate pozițiile deschise, este nevoie de timp, resurse și cunoștințe pentru a încerca diferite strategii care să ducă la candidații doriți. Asadar, vrem sa va prezentam principalele motive pentru care agentia de recrutare – Recrumind, face diferența.

 

1. Rezultate garantate

Recrutam cei mai buni candidati de pe piata pe diferite industrii prin procese de Recrutare activa si Headhunting. Cu ani de experienta de recrutare pentru industrii variate si cu un portofoliu amplu de specialisti angajati in roluri variate, te putem ajuta in orice proces de selectie si recrutare, indiferent de gradul de dificultate sau de competentele nisate ale profilului dorit.

Suntem o agentie de recrutare din Iasi,  bine conectata la tot ce se intampla in industrii, atat in Romania cat si in lume, si suntem la pas cu evolutia pietei. Urmarim tendintele companiilor si analizam indeaproape schimbarile preferentiale ale candidatilor.

 

2. Castigi timp

Stii de ce timpul este cea mai importanta resursa pentru angajat si pentru angajator? Pentru ca spre deosebire de bani și de energie, timpul nu mai poate fi recuperat. Ceea ce ii evidentiaza pe angajatii si angajatorii performanti este modul in care aleg sa isi foloseasca energia si timpul.

Recrumind crede ca timpul este valoros pentru fiecare partener! De aceea ne dedicam resursele sa il valorificam si sa eficientizam procesele. Prin modul nostru de organizare te poti astepta la rezultate excelente in cel mai scurt timp posibil.

 

3. Castigi bani

A colabora si a produce rezultate pentru afacerea ta constituie, intr-adevar, o investitie financiara initiala. Dar este util sa retii 2 lucruri:

  • Daca angajezi oameni nepotriviti si esti nevoit apoi sa reangajezi, pierzi de 3-4 ori mai multi bani decat daca lucrezi cu profesionisti din domeniul recrutarii;
  • Ai control asupra investitie tale – stii exact cat investesti si ce rezultate vrei sa obtii.

 

4. Scade nivelul de stres

Unul dintre beneficiile importante daca alegi sa colaborezi cu noi – scazi nivelul de stres, atat al tau, cat si al echipei. Stii ca lucrurile functioneaza, si te poti concentra pe ceea ce e cu adevarat important. De asemenea, scade riscul de a ramane fara angajat intr-un anumit interval de timp, intrucat acesta va fi inlocuit in baza garantiei noastre. Deci, nu te vei intoarce de unde ai plecat, ci vei avea un back-up asigurat.

 

Oricare ar fi metoda prin care alegi sa faci recrutarea, cel mai potrivit este sa ai un partener de business de incredere care iti este alaturi.

Noi recrutam din pasiune. Iubim sa punem pasiune in ceea ce facem pentru ca ne ajuta sa ducem lucrurile in directia pe care ne-o dorim si sa obtinem de fiecare data performanta.

Tintim intotdeauna sa avem rezultate pozitive, iar asta ne face extrem de dedicati proiectelor noastre. Nu ne oprim pana nu aducem omul potrivit la locul potrivit. Vrem sa il aducem si in compania ta.